Melodi Grand Prix

 

Damli får ny mulighet i Melodifestivalen i Sverige

Tone Damli (24) og hennes makker Erik Segerstedt (29) får en ny mulighet til å kvalifisere seg for finalen i Melodifestivalen i Sverige.

Hele saken »

Margaret Berger vant Melodi Grand Prix

Margaret Berger vant soleklart lørdagens finale i Melodi Grand Prix og skal representere Norge i den europeiske finalen i Malmö i mai.

Hele saken » 1

Følg kveldens MGP-finale her

Margaret Berger, sirkusbrødre med kaniner, sommerlig russepop og Annsofi med Rybak-låt? Nå velges vinneren av norsk Melodi Grand Prix.

Hele saken » 2

Gaute, Adelén og Sirkus Eliassen til MGP-finale

16-årige Adelén gikk til topps i delfinalen i Melodi Grand Prix i Larvik lørdag. Hun får følge av brødreduoen Sirkus Eliassen og Gaute Ormåsen til finalen.

Hele saken »

Her er de siste MGP-artistene

Sirkus Eliassen, Gothminister og Gaute Ormåsen er blant de syv artistene som kjemper i den siste delfinalen i Melodi Grand Prix.

Hele saken » 1

Fjellfolk, Annsofi og Margaret Berger til finalen

Margaret Berger fikk desidert flest stemmer i lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix. På andreplass kom Fjellfolk, og på tredje Annsofi.

Hele saken » 1

Her er de første MGP-artistene

Vidar Busk, Mimi Blix og Datarock er blant de sju artistene som skal i ilden i den første delfinalen i Melodi Grand Prix i Steinkjer lørdag 19.januar.

Hele saken »

Brudd for Rybak

Etter halvannet år er det slutt mellom tidligere Eurovision-vinner Alexander Rybak (26) og Maria Slyngstad (26).

Hele saken » 4

Norsk politiker får kritikk for MGP-melding

Kystparti-politiker Tove Ovesen får kritikk etter at hun la ut en Facebook-oppdatering hvor hun skrev at Norge burde slutte å sende russere, afrikanere, svensker og iranere til Grand Prix.

Hele saken » 34