Melodi Grand Prix

 

Norges Eurovision-håp: – Jeg er i god form

Torsdag ettermiddag sang Carl Espen Thorbjørnsen seg gjennom «Silent Storm» for siste gang under prøvene. Når han står på scenen neste gang, er det alvor i Eurovision-semifinalen. – Jeg er i god form, sier han.

Hele saken » 1

Sverige seiler opp som Eurovision-favoritt

Mens spilleskapene lenge har hatt tro på Armenia som vinner av årets Eurovision Song Contest, er det nå Sverige og Sanna Nielsen som er den store favoritten.

Hele saken » 1

Carl Espen: – For et kick!

På kommando tente publikum i salen sine mobil-lys for Carl Espen Thorbjørnsen onsdag i gjennomkjøringen før semifinalen i Eurovision.

Hele saken »

 

Her tennes lysene for Carl Espen

På kommando tente publikum i salen sine mobil-lys for Carl Espen Thorbjørnsen onsdag i den første gjennomkjøringen før semifinalen i Eurovision. - Det var veldig fint. Mobiltelefonene var en fin detalj, sa Carl Espen etter framføringen.

Hele saken » Se video

Carl-Espen forsvarer dragartist i Eurovision

Norges håp i årets Eurovision reagerer på hetsen mot Conchita Wurst, dragartisten som representerer Østerrike i sangkonkurransen i København. - Homofili er helt naturlig, sier han.

Hele saken » Se video

Carl Espen: Homofili er det mest naturlige i verden

Carl Espen Thorbjørnsen berømmer dragartisten Conchita Wurst for hennes Eurovision-opptreden. Han går også kraftig til angrep mot angivelig homofobe uttalelser fra andre artister.

Hele saken » 34

Island og Sverige gikk videre

Våre naboer i øst og vest var blant de 10 nasjonene som tok seg videre fra den første delfinalen i Eurovision Song Contest.

Hele saken »

Dette lover Carl Espen Norge

Carl Espen, Norges håp i Eurovision Song Contest 2014, er på plass i København. Ett løfte har han til det norske folk når konkurransen det braker løs for nordmannen torsdag.

Hele saken » Se video