Melodi Grand Prix

 

Carl Espen synger som nummer fem i finalen

Norge og Carl Espen Thorbjørnsen skal på scenen allerede som femte artist i lørdagens Eurovision-finale. Britiske Molly får æren av å avslutte showet før stemmegivningen starter.

Hele saken »

Norge til finalen i Eurovision Song Contest

Norge og Carl Espen Thorbjørnsen er blant de ti som går videre fra torsdagens semifinale i Eurovision Song Contest. Finalen holdes lørdag.

Hele saken » 1

Norge til finalen i Melodi Grand Prix

- Jeg er så glad at jeg ikke har ord. Norges Carl Espen Thorbjørnsen er i lykkerus.

Hele saken »

 

Carl Espen: - Jeg er i god form

Torsdag ettermiddag sang Carl Espen Thorbjørnsen seg gjennom «Silent » for siste gang under prøvene. Når han står på scenen neste gang, er det alvor i Eurovision-semifinalen.

Hele saken » Se video

Norges Eurovision-håp: – Jeg er i god form

Torsdag ettermiddag sang Carl Espen Thorbjørnsen seg gjennom «Silent Storm» for siste gang under prøvene. Når han står på scenen neste gang, er det alvor i Eurovision-semifinalen. – Jeg er i god form, sier han.

Hele saken » 1

Sverige seiler opp som Eurovision-favoritt

Mens spilleskapene lenge har hatt tro på Armenia som vinner av årets Eurovision Song Contest, er det nå Sverige og Sanna Nielsen som er den store favoritten.

Hele saken » 1

Carl Espen: – For et kick!

På kommando tente publikum i salen sine mobil-lys for Carl Espen Thorbjørnsen onsdag i gjennomkjøringen før semifinalen i Eurovision.

Hele saken »

Her tennes lysene for Carl Espen

På kommando tente publikum i salen sine mobil-lys for Carl Espen Thorbjørnsen onsdag i den første gjennomkjøringen før semifinalen i Eurovision. - Det var veldig fint. Mobiltelefonene var en fin detalj, sa Carl Espen etter framføringen.

Hele saken » Se video