Melodi Grand Prix

 

Danmark vant Melodi Grand Prix

Danmark fikk flest stemmer og vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix. Norge med Margaret Berger kom på en fjerde plass.

Hele saken » 11

Margaret uten krystallkjolen på første prøve

Norges MGP-håp Margaret stilte i et litt ledigere antrekk fredag under den første generalprøven til finalen lørdag. Den krystallpyntede kjolen var byttet ut med bukser og topp.

Hele saken »

Norge videre til finalen i Melodi Grand Prix

Norge er klar for finalen i Melodi Grand Prix etter at Margaret Berger ble en av de ti som gikk videre fra semifinalen torsdag.

Hele saken »

Margaret Berger har familien i salen

Før den avgjørende semifinalen i Melodi Grand Prix torsdag har Margaret Berger fått familien sin ned til Malmö. Det gir henne godfølelsen på scenen.

Hele saken »

Margaret Berger: – Jeg er egentlig ikke nervøs

Norges MGP-håp Margaret Berger slår fast at nervene er under kontroll, selv om det kanskje ikke så sånn ut dagen før den avgjørende semifinalen torsdag.

Hele saken »

Favoritten Danmark går videre til Eurovision-finalen

Forhåndsfavoritten Emmelie de Forest fra Danmark sikret seg tirsdag kveld en finaleplass til lørdagens Eurovision-finale i Malmö.

Hele saken »

Her er låtene Margaret må slå

Vi har hørt og vurdert alle de 39 bidragene til årets Eurovision Song Contest. Her er dommen.

Hele saken » 4

Grand Prix lokker turister til Malmö

I forbindelse med neste måneds finale i Eurovision Song Contest (ESC) opplever den sørsvenske byen rekordinteresse som attraktivt reisemål.

Hele saken » 1

Bonnie Tyler til ESC

Den aldrende walisiske stjernen og norgesvennen Bonnie Tyler skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest. Hør låten her.

Hele saken » 13