Melodi Grand Prix

 

Australia får delta i Eurovision Song Contest

EBU bekrefter at Australias deltagelse i den europeiske musikkonkurransen.

Hele saken » 1

Klare for jubilerende MGP-sirkus

NRK ser for seg en god, gammeldags festkveld som kan samle folket foran skjermene – da de tok omfattende Melodi Grand Prix-grep før årets sangfest.

Hele saken »

Tor + Bettan = MGP-seier?

MGP-veteranene Tor Endresen og Elisabeth «Bettan» Andreassen deltar sammen med låten «All Over The World» i årets MGP. Er to veteraner oppskriften på seier? Det finner vi ut under MGP-finalen den 14. mars.

Hele saken » Se video

 

Disse skal kjempe i årets Melodi Grand Prix

Onsdag avslørte NRK årets artister og låtskrivere som skal kjempe mot hverandre i den store MGP-finalen 14. mars. Se artistene og hør snutter av låtene her. NB! Dette er et opptak fra direktesendingen hvor NTB slet med signalet. Derfor litt støy i bildet.

Hele saken » Se video

Oj, oj oi - 50 år med Kirsti Sparboe

En av Norges mest folkekjære artister gjennom flere tiår feirer 50 år som artist.

Hele saken »

Conchita vil fortsette kampen for toleranse

Conchita Wurst ble tatt imot som en heltinne da han kom hjem til Østerrike som Eurovision-vinner. Men der, og i andre land, er mannen med skjegg og kjole kontroversiell.

Hele saken » 30

Blanke ark for Carl Espen etter Eurovision

Framtiden er vidåpen for Carl Espen Thorbjørnsen etter åttendeplassen i Eurovision Song Contest. Nå begynner arbeidet med å meisle ut en karriere, og en plate kommer eventuelt først til høsten.

Hele saken » 1

Blanke ark for Carl Espen etter Eurovision

Carl Espen møtte norsk presse dagen etter finalen i Eurovision Song Contest i København der han kom på åttende plass. Veien videre i artistkarrieren er vid åpen.

Hele saken » Se video