Melodi Grand Prix

MGP-vinnere satser på britiske og sveitsiske stemmer

MGP-vinner Kjetil Mørland har levd et musikerliv i England, mens duettpartner Debrah Scarlett har bodd i Sveits. Nå satser de på turnering i nettopp disse landene for å gjøre låten kjent.

Hele saken » 1

Mørland & Debrah Scarlett til Eurovision-finalen

Mørland & Debrah Scarlett og låten «A Monster Like Me» gikk til topps i MGP-finalen lørdag og skal representere Norge i den internasjonale finalen i Wien.

Hele saken » 3

Teamet bak Melodi Grand Prix gir seg

Fjorårets seertall var de svakeste på 14 år for Melodi Grand Prix. Nå slutter to av nøkkelpersonene bak sangkonkurransen.

Hele saken »

Australia får delta i Eurovision Song Contest

EBU bekrefter at Australias deltagelse i den europeiske musikkonkurransen.

Hele saken » 1

Klare for jubilerende MGP-sirkus

NRK ser for seg en god, gammeldags festkveld som kan samle folket foran skjermene – da de tok omfattende Melodi Grand Prix-grep før årets sangfest.

Hele saken »

Tor + Bettan = MGP-seier?

MGP-veteranene Tor Endresen og Elisabeth «Bettan» Andreassen deltar sammen med låten «All Over The World» i årets MGP. Er to veteraner oppskriften på seier? Det finner vi ut under MGP-finalen den 14. mars.

Hele saken » Se video

Disse skal kjempe i årets Melodi Grand Prix

Onsdag avslørte NRK årets artister og låtskrivere som skal kjempe mot hverandre i den store MGP-finalen 14. mars. Se artistene og hør snutter av låtene her. NB! Dette er et opptak fra direktesendingen hvor NTB slet med signalet. Derfor litt støy i bildet.

Hele saken » Se video

Oj, oj oi - 50 år med Kirsti Sparboe

En av Norges mest folkekjære artister gjennom flere tiår feirer 50 år som artist.

Hele saken »