Netflix-tabbe ga førpremiere på «House of Cards»

Kevin Spacey spiller den slue politikeren Frank Underwood i TV-serien «House of Cards». Her er han fotografert i forbindelse med Nobel-banketten i Oslo i 2007.
Foto: Sara Johannessen / NTB SCANPIX
Kevin Spacey spiller den slue politikeren Frank Underwood i TV-serien «House of Cards». Her er han fotografert i forbindelse med Nobel-banketten i Oslo i 2007. Foto: Sara Johannessen / NTB SCANPIX
Artikkelen fortsetter under annonsen

Netflix slapp ved en feil nye episoder av strømmetjenestens politiske thriller «House of Cards», to uker før den planlagte premieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tredje sesongen av Netflix' flaggskip med Kevin Spacey i hovedrollen som den slue politikeren Frank Underwood, var plutselig tilgjengelig for abonnenter onsdag kveld.

– Som følge av en teknisk feil, fikk noen Frank Underwood-fans en smugkikk, sier Netflix i en uttalelse.

Sesong 3 ble fjernet fra strømmetjenesten innen 20 minutter. Nyheten om den uventede førpremieren spredte seg lynraskt på sosiale medier, og mer enn 55.000 Twitter-meldinger om TV-serien ble sendt i timen etter at den dukket opp på nett.

«House of Cards» hintet via sin Twitter-konto at sterke krefter sto bak: «Dette er Washington. Det er alltid en lekkasje. Alle de 13 episodene kommer 27. februar».