Birmingham fortsatte vinnerrekka

Sebastian Larsson scoret 2 mål på frispark mot Wigan (Foto: Scanpix)

<pBirmingham er i form og sikret sin tredje strake liga-seier mot Wigan.</p

Wigan tok ledelsen rett etter halvtimen var passert ved N'Zogbia. Han fikk ballen fra Scotland, dro seg forbi Ridgewell og hamret inn ledermålet.

Etter pause er det Birminghams tur og det er en svenske som er i sentrum. Sebastian Larsons frispark gikk gjennom hele feltet og rett i mål.

Bare 5 minutter etterpå er det klart for scoring igjen; Birminghams Bowyer spiller gjennom Christian Benitez som snur kampen for gjestene. Pollitt er nær ved å redde, men ballen triller over streken. 2- 1 til gjestene.

Så er det Larsson som viser seg atter en gang. Nytt frispark og nytt mål, ballen forsvinner inn i hjørnet bak Pollitt. Birmingham hadde da scoret 3 mål på 11 minutter og avgjort kampen til sin fordel.

Wigan reduserte til 2-3 det 87. minutt ved innbytter Gomez, men det var for sent. Birmingham dro hjem med tre poeng og sin tredje strake seier.