Premier League

Uniteds hjemmemareritt fortsetter

Louis van Gaal har sprøytet ny giv i Manchester United, men spøkelset fra forrige sesong lusker fortsatt på Old Trafford. Lørdag serieåpnet rødtrøyene med 1-2-tap for Swansea.

Hele saken »

Dette er favoritten til Premier League-stjernene

De har mye penger - og liker å vise det!

Hele saken » 1

Verheijen: – Van Gaal kjører United-spillerne for hardt

Den nederlandske fotballtreneren Raymond Verheijen mener Manchester United-backen Luke Shaws skade kom som følge av Louis van Gaals stramme treningsregime.

Hele saken »

Rooney utpekt som United-kaptein

Louis van Gaal har bestemt seg. Manchester United-manageren har valgt Wayne Rooney som klubbens nye kaptein.

Hele saken »

Ekspertene usikre på Cardiffs opprykkssjanser

Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff ønsker å rykke rett opp igjen til Premier League. Journalistene i Wales Online er ikke fullt så sikre på om Cardiff er gode nok til det.

Hele saken »

Cardiff-stjerne solgt til QPR

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær mistet en av sine store profiler da Jordon Mutch ble solgt til nyopprykkede Queens Park Rangers tirsdag.

Hele saken »

Chelsea fikk juling i Tyskland

José Mourinho stilte med en tilnærmet toppet startellever mot Werder Bremen søndag, men Chelsea ble likevel slått 3-0 av den tyske klubben.

Hele saken »

Thorstvedt: – Palace er perfekt for Hangeland

Brede Hangeland fortsetter Premier League-tilværelsen i Crystal Palace. – En perfekt klubb å revansjere seg i, mener Erik Thorstvedt.

Hele saken »

Liverpool stanset City tross ny Jovetic-dobbel

Stevan Jovetic ble igjen tomålsscorer for Manchester City, men Liverpool utlignet to ganger og vant til slutt på straffer i onsdagens treningskamp på Yankee Stadium i New York.

Hele saken »

Fotballekspert skeptisk til Liverpool-kjøpene

Fotballekspert og -rådgiver Tor-Kristian Karlsen har klare meninger om hvilke engelske klubber som så langt har gjort det best og dårligst på overgangsmarkedet.

Hele saken »

Lundekvam fortvilet over Southamptons salgsfest

Nok er nok, sier den tidligere Southampton-klippen Claus Lundekvam om spillerflukten som har gitt klubben nesten 1 milliard kroner i inntekter i sommer.

Hele saken »