Premier League

To kjappe mål ga Arsenal seieren

Arsenal hadde kniven på strupen før søndagens bortekamp mot West Ham. To mål på tre minutter ga laget 2-1-seier og tre ekstremt viktige poeng.

Hele saken »

City snublet mot Burnley

Manchester City benyttet seg ikke av muligheten til å kappe ned forspranget til serieleder Chelsea, da det kun ble 2-2 hjemme mot Burnley søndag.

Hele saken »

Saints stoppet Chelsea

Southampton fikk det tøft hjemme mot Chelsea, men red av stormen i søndagens Premier League-kamp. Serielederen måtte nøye seg med 1-1.

Hele saken »

Lloris stoppet United

Manchester United hadde enorme sjanser før pause, men fikk bare med seg 0-0 i bortemøtet med Tottenham søndag. Hugo Lloris sto igjen en glimrende kamp i Spurs-målet.

Hele saken »

Arsenal-supporter dømt til ett år for vold

En 23 år gammel mann er dømt til ett års fengsel for å utøvd blind vold mot en mann etter en diskusjon om fotball på et utested i Stavanger sentrum i mars i år.

Hele saken »

Celtic målløs mot bunnlaget

Celtic burde normalt valse over Ross County på hjemmebane, men slik gikk det ikke i lørdagens seriekamp. Ronny Deilas gutter sløste med sjansene og fikk bare med seg 0-0.

Hele saken »

Rodgers vil ikke kvitte seg med Balotelli

Mario Balotelli har ikke klart å finne seg til rette i Liverpool. Det er likevel uaktuelt for klubben å selge ham i januar.

Hele saken »

Palace har sparket Warnock

Crystal Palace har bare én seier på de ti siste kampene og ligger tredje sist i Premier League. Lørdag fikk manager Neil Warnock sparken.

Hele saken »

Wenger: – Giroud fikk som fortjent

Arsenal-spissen Olivier Giroud satte eget lag i knipe da han ble utvist for nedskalling i 2-1-seieren over Queens Park Rangers fredag.

Hele saken »

Eriksen-spesial reddet Tottenham

Tottenham tok ledelsen etter under ett minutt, men fikk det ikke enkelt i 2-1-seieren borte mot Leicester 2. juledag. Christian Eriksen avgjorde med en frisparkscoring.

Hele saken »

Sterling sikret viktig Liverpool-seier

Liverpool ble presset i store deler av kampen mot lille Burnley, men laget vant 1-0 etter at Raheem Sterling endelig gjorde slutt på måltørken.

Hele saken »