Premier League

Moyes avhørt etter barslagsmål

David Moyes kan være i rettslig trøbbel etter at en 23 år gammel mann har anklaget ham for overfall. Hendelsen skal ha skjedd onsdag kveld.

Hele saken »

Arsenal gjorde slutt på trofétørken

Arsenal vant sitt første trofé siden 2005 da de snudde 0-2 til 3-2 mot Hull i FA-cupfinalen på Wembley lørdag. Aaron Ramsey ble matchvinner.

Hele saken »

Drammensgutt blir City-proff

Den norske 17-åringen Bersant Celina signerer treårskontrakt med Premier League-mester Manchester City.

Hele saken » 2

Sherwood forlater Tottenham

Tim Sherwood får som ventet ikke fortsette som manager i Tottenham.

Hele saken »

Lerner vil selge Villa

Aston Villa-eier Randy Lerner er på jakt etter kjøpere. Amerikaneren har bestemt seg for å selge Birmingham-klubben. Lerner kjøpte klubben i 2006.

Hele saken »

Tan med støtte til Solskjær

Cardiff-eier Vincent Tan sier til VG at han er sikker på at Ole Gunnar Solskjær er rett mann til å ta waliserne tilbake til Premier League.

Hele saken »

Prestisjeseier glapp for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff ville ta farvel med Premier League med et smell søndag, men Chelsea ble til slutt for sterke. Gjestene snudde 0-1 til 2-1-seier.

Hele saken »

Mata ordnet ett poeng for United

Rickie Lambert sendte Southampton i ledelsen hjemme mot Manchester United søndag, men et frispark av Juan Mata ga United ett poeng i siste serierunde.

Hele saken »

Manchester City vant ligagullet

Manchester City hadde full kontroll, slo West Ham 2-0 i siste seriekamp søndag og vant Premier League foran Liverpool og Chelsea.

Hele saken »

Solskjær skal lære av feilene sine

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tar farvel med Premier League søndag. Nordmannen håper på en rask retur til toppdivisjonen.

Hele saken » 3

Pellegrini sikker på seriegull

Manuel Pellegrini har all grunn til å være fornøyd med debutsesongen som manager i Manchester City. Klubben tok et langt steg mot seriegullet i Premier League onsdag.

Hele saken »