Marcelo: – La Liga-tittelen er i våre hender

Marcelo (t.h.) sier Real Madrid har La Liga-gullet i egne hender. Foto: Alberto Saiz, AP / NTB scanpix
Marcelo (t.h.) sier Real Madrid har La Liga-gullet i egne hender. Foto: Alberto Saiz, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid var i trøbbel, men snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot Villarreal. Marcelo er overbevist om at hovedstadslaget holder unna og blir seriemester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mål fra Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og Álvaro Morata sørget for at Real Madrid unngikk å tape sin andre seriekamp på rad. Erkerival Barcelona var dermed på tabelltoppen i bare noen timer etter katalaneres sterke 2-1-seier borte mot Atlético Madrid.

Marcelo sto for assisten da innbytter Morata scoret vinnermålet sju minutter før slutt. Brasilianeren roste lagånden etter kampen.

– Vi ga ikke opp, og alle jobbet hardt som et lag. Til slutt klarte vi å snu kampen. Det er viktig å fremheve moralen i laget, sier Marcelo og fortsetter:

– Barcelona gjorde det de måtte gjøre. De klarte å vinne på en vanskelig bortebane, men alt er i våre egne hender. Vi blir seriemestere om vi vinner de resterende kampene.

Real Madrid har ikke vunnet La Liga siden 2011/12-sesongen. Med én kamp mindre spilt topper storklubben tabellen ett poeng foran Barcelona.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zinédine Zidanes mannskap kjemper også om å bli historiske ved å vinne mesterligaen to år på rad. Real-kaptein Sergio Ramos er klar for en intens sesonginnspurt.

– Det vil bli veldig vanskelig. I fjor spilte vi for ligagull helt til siste slutt, og det samme ser ut til å skje i år, sier Ramos, som håper på et annet utfall i år. Forrige sesong ble Real Madrid slått av Barcelona med ett fattig poeng.