Svensson: – Ikke tøffere enn jeg forventet

Cecilia Brækhus sier det ikke var meningen at kampen mot Svensson skulle bli så tøff.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Klara Svensson er stolt over at hun holdt ut alle ti rundene mot Cecilia Brækhus i fredagens tittelkamp i weltervekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var ikke noe tøffere enn jeg hadde forventet, men hun er jo dyktig. Hadde jeg klart å bevege meg noe bedre, så hadde det kanskje ikke blitt så tungt på slutten.Men jeg kan helt klart være stolt over å ha gått ti runder mot Brækhus, sa Svensson etter den største duellen under Nordic Rumble-stevnet i Oslo Spektrum.

Svensken tapte med dommerstemmene 91-99, 91-99 og 99-100. Det vil si at to av dommerne mente at den svenske utfordreren var best i én av rundene. Det var i den andre runden. I resten av kampen var det tilnærmet klasseforskjell.

– Det ble jo veldig intensivt fra første stund. Men jeg opplever at jeg var den som har utfordret henne mest. Det kjentes bra ut i 1. og 2. runde. I den tredje runden så tenke jeg at det kanskje gikk for lett, mente Svensson.

29-åringen manglet sin trener Joey Gamache i ringhjørnet. Hun ville derimot ikke skylde på at hans fravær var årsaken til det klare tapet.

– Det var ikke noe vi kunne gjøre noe med. Det var jo helt klart merkelig at han lå på hotellet og spydde i morges. Det ble litt annerledes, men jeg er fornøyd med Christer Ekberg i mitt ringhjørne, sa Svensson.