Kreml ber Fox beklage Putin-utsagn

Bill O'Reilly i TV-kanalen Fox News har hisset på seg Kreml, men tar det med knusende ro. Foto: Richard Drew / AP / NTB scanpix
Bill O'Reilly i TV-kanalen Fox News har hisset på seg Kreml, men tar det med knusende ro. Foto: Richard Drew / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En talsperson for Russlands president Vladimir Putin er indignert etter at Putin ble kalt «morder» i et intervju med USAs president Donald Trump.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I intervjuet søndag argumenterte reporter Bill O'Reilly mot Trump og kalte Putin en morder, hvorpå Trump svarte at USA også har sine svin på skogen.

Putins talsperson Dmitri Peskov nektet mandag å kommentere Trumps uttalelser, men betegnet O’Reillys utsagn som «uakseptable og støtende».

– Vi vil ha en beklagelse fra lederen i denne respekterte organisasjonen, sa Peskov til pressen mandag, med henvisning til Fox News.

O’Reilly virker ikke som han tar kravet veldig alvorlig, idet han svarte på lufta med å si at han jobber med en beklagelse, men at det kan ta tid før den er ferdig og at seerne kan følge det opp i 2023.