Metallica avlyser København-konsert på grunn av sykdom

James Hetfield under Metallicas konsert på Valle Hovin i 2007. Nå har han fått beskjed om å ikke synge. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
James Hetfield under Metallicas konsert på Valle Hovin i 2007. Nå har han fått beskjed om å ikke synge. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Metallica avlyser søndagens planlagte konsert i København. Årsaken er at vokalist James Hetfield har fått streng beskjed av legen om ikke å synge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndagens konsert i Royal Arena i København er utsatt til 2. september, skriver Metallica i en pressemelding refererer til. Konserten er den andre av i alt fire konserter som bandet er innleid for å spille i den danske hovedstaden.

Da bandet spilte den første konserten i København lørdag kveld, unnskyldte Hetfield seg underveis overfor publikum fordi stemmen ikke var helt på topp. Nå er han undersøkt av en lege, som altså har bedt ham om å ta en pause i syngingen.

Metallica beklager overfor fansen at søndagens konsert derfor må utsettes. Det er foreløpig uklart om konsertene som er planlagt i København førstkommende tirsdag og torsdag, går av stabelen som normalt.