Elton John lager «The Devil Wears Prada»-musikal

Popsangeren Elton John skal lage en musikalversjon av «The Devil Wears Prada». Foto: Greg Allen / AP / NTB scanpix.
Popsangeren Elton John skal lage en musikalversjon av «The Devil Wears Prada». Foto: Greg Allen / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Popsangeren Elton John skal lage musikken til en musikalversjon av suksessfilmen og bestselgerboken «The Devil Wears Prada».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Musikalen skal ha premiere på Broadway i New York og tekstene til musikken skal skrives av humorskribenten Paul Rudnick.

– Det å gjenskape «The Devil Wears Prada» i musikkteaterform er kjempespennende. Jeg er en stor fan av både boken og spillefilmen, og en ivrig tilhenger av moteverdenen, sier den britiske sangeren i en uttalelse.

Tidsplanen for prosjektet er foreløpig ikke kjent.

Elton John har tidligere hatt stor suksess med musikaler på Broadway, og han står blant annet bak musikalversjonen av «Løvenes Konge», som har satt inntjeningsrekord. Han har også laget musikalversjoner av filmen «Billie Elliot» og Verdis opera «Aida».

«The Devil Wears Prada» hadde kinopremiere i 2006 med Anne Hathaway og Meryl Streep i hovedrollene, og den var i sin tur basert på en bestselgende roman, signert Lauren Weisberger.