Knivstukket kvinne i Sandefjord fremdeles ikke avhørt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Sandefjord har ennå ikke fått avhørt den 19 år gamle kvinnen som er siktet for grov kroppsskade på en mann i 20-årene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

i Oslo etter knivstikkingen på Framnes tirsdag. Hun ble svært alvorlig skadd og tilstanden var livstruende, men har nå kommet seg betraktelig. Mannen ble brakt til Sykehuset Vestfold i Tønsberg med alvorlige skader. Politiet bekrefter at det er en relasjon mellom de to.

– Vi har ikke fått avhørt kvinnen ennå, og det er hovedsakelig på bakgrunn av helsetilstanden hennes. Det er uvisst om vi får gjort det i helgen eller på mandag. Det blir nok antakelig ikke i dag, sier påtaleansvarlig, politiadvokat Torunn Hallenstvedt Siqveland ved Sandefjord politistasjon til NTB fredag ettermiddag.

Naboen ringte

Kvinnen ble funnet i en kjellerleilighet, mens mannen hadde kommet seg over til naboen. Det var naboen som ringte politiet, sier politiadvokaten.

Der ble det også funnet en del kniver som politiet beslagla.

– Knivene er til analyse, i likhet med andre spor fra åstedsundersøkelsene. Det tar noe tid før vi har alle svarene, sier politiadvokaten, som mener politiet har kommet langt i etterforskningen. De har gjort seg opp noen tanker om hva som kan ha skjedd, men kommer på dette tidspunktet ikke til å gå ut med hva de mener kan være et motiv.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Siktelse kan bli endret

Kvinnen er siktet for grov kroppsskade, men Siqveland sier at dette bare er en foreløpig siktelse som kan bli endret.

– Det vurderer vi fortløpende ettersom etterforskningen går fremover. Når det gjelder varetektsfengsling, er siktede syk og ligger på Ullevål sykehus. Det er det vi forholder oss til nå, sier politiadvokaten.