Berg styrer mot gullkantet Videoton-sesong

Trener Henning Berg gestikulerer under en kamp mellom Legia Warszawa og Celtic. Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix
Trener Henning Berg gestikulerer under en kamp mellom Legia Warszawa og Celtic. Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Székesfehérvár (NTB): Henning Berg kan være i ferd med å skape en fotballsensasjon i Ungarn. Neste helg har hans Videoton sjansen til å ta over tabelltoppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag ble Debrecen slått 1-0 borte på en beinhard og frossen bane. – Det går bra her, og det var viktig for oss å vinne denne kampen. Det har tatt litt tid for spillerne å venne seg til en ny stil både i forsvar og angrep, sier Berg til NTB.

Det gjenstår en kamp før vinterpausen. Videoton havnet hele 18 poeng bak serievinner Ferencvaros sist sesong. Etter får måneder med Berg ved roret, er situasjonen snudd på hodet og kalles en «revolusjon» av ungarske fotballkjennere.

Berg hadde suksess i Legia Warszawa der han vant tre titler på snaut to år i jobben.

Bare en regelmiss av en administrativ leder i returkampen mot Celtic, ødela sjansen ril å sikre plass i mesterligaens gruppespill for vel to år siden.

– Jeg trives veldig godt, og hadde vi hatt uttelling på bortebane som sto i stil med spillet, ville vi ledet serien nå, sier Berg til NTB. (©NTB)