Militsgruppe forbereder seg på kaos etter presidentvalget

Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

En militsgruppe i delstaten Georgia trener for å kunne forsvare seg dersom det bryter ut kaos etter presidentvalget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De skal stemme på Donald Trump, men frykter at Hillary Clinton vinner som følge av valgjuks. Militsgruppen Three Percent Security Force i delstaten Georgia i USA er forberedt på kaos når valgresultatet blir klart.

– Hvis det skjer, må jeg bare gjøre som sjefen min sier. Putin har allerede sagt at han ønsker å starte en atomkrig med USA om hun (Clinton) vinner, sier «Rhino», som ikke ønsker å stå frem med sitt egentlige navn.

Les også: Angriper Trump med stadig hardere skyts

Nå øver militsgruppen på fremrykk i urbane strøk. De siste årene har antallet militsgrupper i USA økt kraftig. Ifølge Reuters var det 42 grupper i 2008, mens det i år anslås å være hele 276. Noen av gruppene har til og med diskutert en væpnet marsj mot Washington dersom Clinton vinner.

– Med Hillary ved roret må vi begynne å bekymre oss for våpenrettighetene våre. Jeg har fått en følelse av at det første hun kommer til å gjøre er å sette flere restriksjoner på våre skytevåpen. Og da blir det helt umulig for oss å bære våpen, sier militssoldat Damen Gugh, og legger til:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Og Trump, jeg er litt bekymret for at han kommer til å hisse opp befolkningen og at det fører til opptøyer og kaos.

Les også: Ny sjokkmåling for Clinton – Trump går foran

Men uansett om det blir Trump eller Clinton som flytter inn i Det hvite hus – hevder disse militssoldatene at de sover med våpnene ved siden av sengen neste uke.

Les også: Eksperter mener USA-valget er avgjort