Dødsfall på Heimdal etterforskes

En mann ble sent lørdag kveld funnet livløs på Heimdal i Trondheim. Mannen ble senere erklært død på stedet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
En mann ble sent lørdag kveld funnet livløs på Heimdal i Trondheim. Mannen ble senere erklært død på stedet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Heimdal (NTB): Mannen som ble funnet livløs på Heimdal sør for Trondheim sent lørdag kveld, kan ha pådratt seg skader etter sykkelfall. Livet hans sto ikke til å redde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En lege på stedet konkluderte med at skadene på mannen er forenlig med at han falt av sykkelen, sier Trude Carlsson, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, til NTB litt før 8 søndag morgen.

Politiet som natt til lørdag sa de etterforsket saken bredt, fortsetter arbeidet ettersom mannens identitet er ukjent, men operasjonslederen sier det dreier seg om en voksen mann.

– Det kan hende at det er noen som savner ham og ringer oss nå på morgenkvisten, sier Carlsson.

Politiet fikk melding om den livløse mannen klokken 22.50.

Like etter klokken 23 opplyste politiet til NTB at det ikke fantes noen vitner til hendelsen, men at en person var funnet livløs og med store skader. Det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet, kort tid senere opplyste politiet på Twitter at mannens liv ikke sto til å redde og at han ble erklært død. (©NTB)