Leteaksjon i Fana trappes ned for natten

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fana (NTB): Leteaksjonen etter en 52 år gammel kvinne som er savnet i fana i Bergen, trappes ned over natten, men tas opp igjen med full styrke søndag morgen. Søndag skal det søkes i nye områder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den savnede ble sist sett i en dagligvarebutikk torsdag ettermiddag. Både fredag og lørdag har store styrker lett etter kvinnen. Hundeekvipasjer, dykkere og mannskaper i båt har deltatt i søket, skriver Bergensavisen. Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Forsvaret har bistått politiet.

– Vi har trappet ned for kvelden. Vi vil starte opp med nye styrker søndag morgen, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt til avisen ved 20-tiden lørdag.

Kvinnen ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem sent torsdag kveld. Politiet sa lørdag at letemannskapene famler litt i blinde fordi de har få spor og opplysninger om hvor kvinnen kan være.

– Vi søker steder hvor venner og bekjente har oppgitt at hun har vært før. Men hun kan jo egentlig være hvor som helst, sa innsatsleder Dag Olav Sætre. Det jobbes også med å få fram elektroniske spor som kan gi en pekepinn om hvor 52-åringen har tatt veien. (©NTB)