Bjørndalen og Domratsjeva ble foreldre

Ole Einar Bjørndalen (42) og den hviterussiske skiskytteren Darja Domratsjeva (29) ble foreldre lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Ole Einar Bjørndalen (42) og den hviterussiske skiskytteren Darja Domratsjeva (29) ble foreldre lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skiskytterpar Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva ble lørdag foreldre til en jente.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bjørndalen bekrefter nyheten overfor VG. Fødselen fant sted i Domratsjevas hjemby Minsk.

– Jenta kom til verden klokken 10.20 lokal tid. Vi er to stolte foreldre – det kan du trygt si, sier Bjørndalen til avisen.

Bjørndalen bekreftet i april at han skulle bli pappa for første gang. Skiskytterveteranen fra Simostranda giftet seg med Domratsjeva i sommer.

– Tror det blir bra for Ole

Lagkameratene er spente på hvordan skiskytterkongen takler den nye livssituasjonen.

– Han er jo opptatt av detaljer, så jeg er spent på om den ungen kommer til å rive ned det korthuset. Vi får se, sier Tarjei Bø til NRK.

Emil Hegle Svendsen tror det går fint å kombinere familieliv med toppidrett.

– Jeg tror det går veldig fint. Han er jo en systematiker, så det blir nok et ryddig opplegg rundt den ungen der. Jeg tror det blir bra for Ole. For første gang i livet er ikke skiskyting det viktigste for ham. Jeg tror det er sunt for ham, sier Svendsen.

I hviterussiske medier har det vært stor oppmerksomhet rundt at Bjørndalen selv skulle være til stede under fødselen, noe som ikke er vanlig i Hviterussland, skriver VG.

Se video fra da Bjørndalen røpte at han skulle bli fra overfor pressen: