Real Madrid med nytt poengtap

Las Palmas fikk overraskende med seg 2-2 i hjemmekampen mot Real Madrid. Her jubler Tana for mål mot storklubben fra den spanske hovedstaden. Foto: Juan Medina / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Madrid (NTB): Real Madrid ledet to ganger, men måtte nøye seg med 2-2 borte mot Las Palmas. Seieren røk fem minutter før slutt.

Dermed har Zinédine Zidanes mannskap spilt uavgjort i to kamper på rad. I midtuken ble det bare 1-1 i hjemmemøtet med Villarreal. Real Madrid er fortsatt på tabelltopp, men Barcelona er nå kun ett poeng bak etter å ha knust Sporting Gijón 5-0.

Marco Asensio headet Real i føringen etter 33 minutters spill på Gran Canaria. Den talentfulle 20-åringen scoret på en returball fra Las Palmas-keeper Javi Varas.

Ledelsen varte ikke lenge for storklubben. Bare fem minutter senere sto det 1-1 da Tana plutselig sto helt fri i feltet på et innlegg fra venstre. Han scoret med et flatt skudd.

Halvveis ut i annen omgang sørget Karim Benzema for å ta Real Madrid opp i 2-1. Franskmannen sto klar til å score på en retur da Varas reddet et forsøk fra Cristiano Ronaldo.

Seieren syntes å være trygg for bortelaget, men i det 85. minutt vant innbytter Sergio Araujo en nærkamp med Real-keeper Kiko Casilla og prikket ballen i et tomt mål. (©NTB)