Søndre Land: Den dreptes mobiltelefon funnet

Politiet sier at tidsvinduet for når Nils Olav Bakken (49) ble drept er blitt mindre etter at et vitne har snakket med ham bare fire timer før han ble funnet, har meldt seg. Bakken ble funnet sterkt forbrent på en øde skogsvei i Søndre Land i Oppland lørdag kveld.
Politiet sier at tidsvinduet for når Nils Olav Bakken (49) ble drept er blitt mindre etter at et vitne har snakket med ham bare fire timer før han ble funnet, har meldt seg. Bakken ble funnet sterkt forbrent på en øde skogsvei i Søndre Land i Oppland lørdag kveld. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet sier at tidsvinduet for når Nils Olav Bakken (49) ble drept, er blitt mindre etter at et vitne har meldt seg. Mannens mobiltelefon er funnet, og politiet går gjennom overvåkingsvideoer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

49-åringen fra Dokka i Oppland ble lørdag funnet drept ved en skogsvei i Søndre Land.

Et vitne har fortalt at hun og ektemannen snakket med Bakken lørdag ettermiddag, bare fire timer før han ble funnet.

– Rimelig sikker

– Vi anser det som en rimelig sikker observasjon. Vi har ingen mistenkte eller siktede i saken, men med dette vitnemålet så blir tidsrommet mindre, sier politiadvokat Kristian Johansen i Innlandet politidistrikt til NTB.

Ifølge NRK har politiet funnet mobiltelefonen til den drepte, men de vil ikke opplyse hvor den var. Den skal gjennomgås for elektroniske spor.

Politiet jobber også med å gå gjennom opptak fra et overvåkingskamera på en bensinstasjon nær boligen til den drepte.

Har bare gammelt bilde

I en pressemelding fra politiet etterlyses alle som har sett den drepte sammen med andre, både hjemme hos ham og andre steder, samt i bil med andre personer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har vurdert å sende ut et bilde av den drepte, men politiet har bare et ti år gammelt bilde, sier Johansen.

Han vil ikke kommentere om den tekniske etterforskningen eller den foreløpige obduksjonsrapporten har gitt noe eksakt dødstidspunkt.

– Vi kan ikke si noe om dette ennå, sier politiadvokaten.

Bakgrunn: Forbrent drapsoffer var 49-åring fra Dokka

Les også: Død mann i Søndre Land skal ha vært partert