Nadal tok seg videre under nytt tak

Rafael Nadal (avbildet) og Andreas Seppi var de to første som fikk spille under det skyvbare taket til 150 millioner dollar i Arthur Ashe Stadium. Nadal vant kampen.
Foto: Robert Deutsch / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix
Rafael Nadal (avbildet) og Andreas Seppi var de to første som fikk spille under det skyvbare taket til 150 millioner dollar i Arthur Ashe Stadium. Nadal vant kampen. Foto: Robert Deutsch / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

New York (NTB-AFP): Andre runde i US Open bød på sjokkexit for både Garbine Muguruza og Milos Raonic, men Rafael Nadal tok seg videre i turneringen da et nytt tak ble tatt i bruk i New York for første gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nadal, som vant US Open i 2010 og 2013, hadde ingen problemer med å slå italienske Andreas Seppi torsdag. Spanjolen vant med 6-0, 7-5, 6-1 i det som ble den første kampen som ble spilt under det skyvbare taket til 150 millioner dollar i Arthur Ashe Stadium. Taket ble tatt i bruk på stillingen 3-3 i andre sett da det begynte å regne.

– Det er historisk, og jeg er veldig glad for at jeg ble den første som fikk spille under taket, sier Nadal, som møter russiske Andrej Kuznetsov i tredje runde.

– Det er ingen vind når taket ikke er trukket for, så det var ikke så stor forskjell. Og taket er så høyt oppe at du merker ikke at det er lukket, fortsatte Nadal.

Verdensener Novak Djokovic møter også en russer, Mikhail Jouzhny, i sin tredjerundekamp. Serberen gikk videre etter at tsjekkiske Jiri Vesely valgte å trekke seg på grunn av skade.

Verre gikk det for Wimbledon-finalist Milos Raonic, som ikke fikk det til å stemme i storturneringen. Den femteseedede canadieren røk overraskende ut for 120.-seedede Ryan Harrison med 7-6 (7-4), 5-7, 5-7, 1-6. (©NTB)