Skudd avfyrt under masseslagsmål på Kalbakken

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skudd ble avfyrt da det brøt ut slåsskamp mellom to gjenger på Kalbakken i Oslo søndag kveld. Politiet mener én person er skadd i skyteepisoden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har grunn til å tro at det kan ha vært avfyrt skudd og at en person er skadd. Vi leter nå etter ham, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til VG.

Det var flere vitner som søndag kveld kontaktet politiet med opplysninger om masseslagsmålet på Kalbakken i Oslo, og at flere skudd var blitt avfyrt. Et vitne forteller til avisen at hun så flere personer løpe fra stedet etter at hun hørte smell.

Det er sikret patronhylser på stedet.

– Da politiet kom til stedet hadde to eller tre biler kjørt fra stedet. Vi har spor av at skudd er avfyrt, sier Stokkli til NTB.

Slåsskampen skjedde i Gårdsveien på Kalbakken i Groruddalen. Vitner på stedet fortalte også om en skadd person, men politiet har ikke hatt kontakt med noen skadd person.

– Vi leter etter bilene og undersøker på stedet. Vi snakker med vitner, sier Stokkli.

Store politistyrker og hundepatruljen er satt inn i jakten på mennene som var involvert i hendelsen. Også Romerike politidistrikt er varslet og bidrar med styrker til letearbeidet.

Les også: Bevæpnet mann truet politi og forskanset seg i hus