Røde Milan fikk bank av Napoli

Sami Khedira sørget for tre poeng til Juventus lørdag. Foto: Max Rossi / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Napoli (NTB-AFP): Napoli ga seg ikke før laget hadde satt fire mål bak Milan-keeper Gianluigi Donnarumma i lørdagens toppoppgjør i serie A. Milan pådro seg to røde kort i kampen Napoli vant 4-2.

Arkadiusz Milik sendte hjemmelaget i føringen etter 18 minutters spill på Stadio San Paolo, og samme mann doblet ledelsen et kvarter etter. Milan hadde imidlertid ikke tenkt å gi seg. Mbaye Niang og Suso brakte balanse i regnskapet for det gamle storlaget.

Oppgaven ble derimot langt tyngre da José Maria Callejón først satte inn 3-2, før milaneserne så fikk både Juraj Kucka og nevnte Niang utvist. Begge pådro seg to gule kort underveis og fikk dermed marsjordre av dommer Paolo Valeri.

Et selvmål av Alessio Romagnoli fastsatte resultatet til 4-2 i Napolis favør foran 39.000 tilskuere.

Napoli har fire poeng etter to spilte serierunder, Milan har tre.

Serieleder Juventus tok en knepen seier borte mot Lazio tidligere lørdag. Tyske Sami Khedira, som også ble matchvinner mot Fiorentina for en uke siden, avgjorde med sin scoring for Juventus i det 66. minutt. Lazio maktet ikke å svare, og dermed endte det med tre poeng til Torino-laget, som topper tabellen med seks poeng av seks mulige. (©NTB)