Bror til Omran (5) døde etter angrepet i Aleppo

Fem år gamle Omran Daqneesh sammen med søsteren etter at familien var reddet ut fra en sammenrast bygning i Aleppo onsdag. Lørdag ble det kjent at storebroren til Omran var død av skadene han fikk. Foto: Reuters/ NTB scanpix
Fem år gamle Omran Daqneesh sammen med søsteren etter at familien var reddet ut fra en sammenrast bygning i Aleppo onsdag. Lørdag ble det kjent at storebroren til Omran var død av skadene han fikk. Foto: Reuters/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Storebroren til fem år gamle Omran Daqneesh som ble fotografert etter at han og familien var reddet ut av en kollapset bygning i Aleppo onsdag, døde av skadene han fikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den ti år gamle broren døde av skader i magen på et sykehus i Aleppo, sier fotojournalisten Mahmoud Raslan lørdag. Han tok bildet av Omran som var dekket av støv og blod.

Søskenflokken på fire og foreldrene ble reddet ut av den sammenraste bygningen i den opprørskontrollerte bydelen Qaterji onsdag.

Det er luftangrep og harde kamper i og ved byen. De krigførende partene i Aleppo kjemper for å styrke sin posisjon før en ny runde med fredssamtaler for Syria.

Flere ganger har FN insistert på en 48-timers våpenhvile i Aleppo. Dette er nødvendig for å nå fram med forsyninger til de 350.000 menneskene som er fanget i byens beleirede områder.

Les også: Bildet av Omran (5) har blitt ansiktet på barns lidelser i Syri Over 300 sivile drept i Aleppo på tre uker

Ekspert: Partene biter seg fast i Aleppo før nye fredssamtaler