Fürths Bolly skal bli skadefri med norsk hjelp

Mathis Bolly forlot Lillestrøm og den norske eliteserien etter 2012-sesongen. Han gikk til Fortuna Düsseldorf, men har nå gått til Greuther Fürth. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Mathis Bolly forlot Lillestrøm og den norske eliteserien etter 2012-sesongen. Han gikk til Fortuna Düsseldorf, men har nå gått til Greuther Fürth. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mathis Bolly stortrives i sin nye klubb, tyske Greuther Fürth. Norsk-ivorianeren bruker medisinsk hjelp fra Norge for å få orden på et trøblete kne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bolly forlot Fortuna Düsseldorf etter forrige sesong, tre og et halvt år etter overgangen fra Lillestrøm. Nå er han klar for et nytt eventyr, denne gang i Greuther Fürth. I likhet med Fortuna spiller Fürth i 2. Bundesliga. Klubben har også Veton Berisha og Zlatko Tripic på lønningslisten.

– Det er selvfølgelig kjekt at det er nordmenn i troppen. Jeg kjente ikke Berisha og Tripic fra før av, men jeg har blitt kjent med dem her. Jeg har blitt tatt godt imot av spillergruppen. Vi har det kult sammen, og jeg trives veldig godt i Fürth, sier Bolly til NTB.

Den fotrappe 25-åringen sier det er flere grunner til at valget falt på Fürth, som ble nummer ni på nivå to i Tyskland forrige sesong.

– Da jeg kom hit for å se på forholdene, hadde klubben et klart fokus på at jeg skulle få trene meg helt opp. De lar meg lytte til kroppen min, sier Bolly.

Kantspilleren har slitt med flere skader de siste årene. Nå kjemper han for å bli helt frisk av en kneskade.