Fire i avhør etter dødsfall på Haugenstua i Oslo

MISTENKELIG: En mann ble funnet død utenfor et hus på Haugenstua.
MISTENKELIG: En mann ble funnet død utenfor et hus på Haugenstua. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En død mann ble tirsdag morgen funnet utendørs på Haugenstua i Oslo. Politiet undersøker hva som har tilstøtt mannen og har tatt inn fire personer til avhør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En forbipasserende har oppdaget mannen livløs tirsdag morgen. Vi holder alle muligheter åpne og vet ikke hva det er som har skjedd, fortalte innsatsleder Svein Arild Jørundland i Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet ble varslet om saken ved sjutiden tirsdag morgen. De startet raskt undersøkelser både utendørs og inne i en leilighet i et bygg like ved. Det ble også satt i gang rundspørring i nabolaget.

– Vi vet ikke hva som har skjedd, men han bar ikke preg av å ha vært utsatt for vold, og vi antar at det skyldes en ulykke, fortalte operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til VG.

Ifølge avisen er den døde en mann i 30-årene som trolig bodde i leiligheten som ble undersøkt. Mannen skal sendes til obduksjon.

Politiet tok inn til sammen fire personer til avhør tirsdag formiddag. Håpet er at deres forklaringer kan kaste lys over hendelsesforløpet.