En skadd og tre pågrepet etter knivstikking i Vindafjord

Politiet har pågrepet tre menn etter at en fjerde mann ble knivstukket og alvorlig skadd i en bolig i Vindafjord kommune i Rogaland fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Politiet har pågrepet tre menn etter at en fjerde mann ble knivstukket og alvorlig skadd i en bolig i Vindafjord kommune i Rogaland fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har pågrepet tre menn etter at en fjerde mann ble knivstukket og alvorlig skadd i en bolig i Vindafjord kommune i Rogaland fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen i 50-årene ble fløyet med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Han er alvorlig skadd.

En av de pågrepne er i 30-årene, de to andre er i 20-årene. En av de to yngste ble også skadd og sendt til sykehus i Haugesund for behandling.

– Han er ferdigbehandlet. Alle tre sitter i arresten. De vil sannsynligvis bli avhørt lørdag. Alle er hjemmehørende i kommunen. De tre som er pågrepet, er kjent av politiet fra før, men ikke fornærmede, sier operasjonsleder André Skram Hansen i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen skjedde utenfor huset til mannen i 50-årene. Hansen sier det er en relasjon mellom offeret og to av de pågrepne, men at det dreier seg om et lite sted. Politiet ønsker derfor ikke å gå nærmere inn på relasjonen mellom dem.

Saken etterforskes av lensmannen i Vindafjord, med assistanse fra politiet i Haugesund, som blant annet bidro med kriminalteknikere som undersøkte åstedet fredag kveld. Politiet har funnet kniven de mener ble brukt.