Mix' lag rotet bort seieren

New York City, her representert ved spissen Khiry Shelton, spilte 2-2 mot Toronto FC i MLS søndag.

New York City, her representert ved spissen Khiry Shelton, spilte 2-2 mot Toronto FC i MLS søndag. Foto: Noah K. Murray / USA Today / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York (NTB): Mikkel «Mix» Diskerud bidro med en målgivende pasning da New York City kun klarte 2-2 hjemme mot Toronto FC i MLS søndag.

Den tidligere Rosenborg- og Stabæk-profilen spilte samtlige 90 minutter for New York-laget i sesongens andre kamp. Han var servitør da David Villa sendte City opp til 2-0-ledelse etter 27 minutter. Fire minutter tidligere hadde samme mann gjort 1-0 på straffespark.

Det skulle likevel ikke holde til seier for Mix' lag. Damien Perquis reduserte like før pause, og kvarteret før slutt fikset Sebastian Giovinco uavgjort for gjestene fra Toronto.

New York City står med fire poeng etter to spilte kamper i Major League Soccer. I forrige kamp noterte Diskerud både scoring og målgivende i 4-3-seieren over Chicago Fire.

Den norske keeperen Eirik Holmen Johansen var ubenyttet reserve for NY City. (©NTB)