Cardiff-eier vil ha stygge menn og enkel matte

Ole Gunnar Solskjær var i åtte og en halv måned Cardiff-manager under Vincent Tan. Nå er det Russell Slade som sliter med den eksentriske klubbeieren og hans rare utspill. Foto: Tir Erik Schrøder, NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær var i åtte og en halv måned Cardiff-manager under Vincent Tan. Nå er det Russell Slade som sliter med den eksentriske klubbeieren og hans rare utspill. Foto: Tir Erik Schrøder, NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Cardiff (NTB-AFP): Cardiff sliter i engelsk mesterskapsserie. Klubbeier Vincent Tan har prøvd å inspirere spillerne med en mildt sagt bisarr peptalk hvor ham ba dem være som stygge menn med vakre koner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den malaysiske milliardæren er frustrert over at laget ikke er mer målfarlig og valgte å snakke til spillerne på treningsfeltet denne uken.

– Jeg holdt en tale hvor jeg ba dem om å skyte mer. Jeg sa: Har dere sett stygge menn som går omkring men svært vakker kone? Vel, det er fordi de har spurt 30, 40, 50 ganger før de endelig fikk ja, fortalte malaysieren til lokale medier i Cardiff.

– På den andre side kan en pen mann spørre én gang, få «nei» til svar og gi seg med det. Jo mer du prøver, desto større suksess får du. Vi må ha mye flere avslutninger, så kommer vi til å score mer og vinne kamper, fortsatte Tan.

– Ikke nok med det, publikum kommer til å elske det!

Tans tale til spillerne styrker ikke posisjonen til klubbens pressede manager Russell Slade. Han har greid å beholde jobben siden han etterfulgte sparkede Ole Gunnar Solskjær høsten 2014, men med laget på en beskjeden 9.-plass og fem poeng bak siste plass som gir opprykkskvalifisering, kan han ikke føle seg trygg. (©NTB)