Avalanche sikret 4-3 mot Senators

Jarome Iginla (t.v.) sørget for to av Avalanches fire mål i seieren over Senators torsdag. Foto: Marc Desrosiers / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ottawa (NTB): Andreas Martinsen og resten av Colorado Avalanche tok torsdag turen over grensen til Canada, der de sikret seg en 4-3-seier mot Ottawa Senators.

Martinsen var ikke involvert i noen av scoringene i løpet av sine snaut elleve minutter på isen, men han var innblandet i to episoder som endte med utvisninger for Ottawa. Både Mark Borowiecki og Erik Karlsson måtte ta seg en ufrivillig pause etter sammenstøt med nordmannen.

Colorado satte det første av kampens totalt sju mål omtrent midtveis i første periode, ved Jarome Iginla. 2.26 ut i andre periode la Nathan MacKinnon på til 2-0, før det igjen var Iginlas tur etter snaut sju minutter av perioden.

Men i den andre halvdelen av perioden – og kampen, kom Ottawa tilbake. Først reduserte Mark Stone, før Mike Hoffman sørget for at hjemmelaget bare lå etter med ett mål da lagene gikk til den andre pausen.

Tredje periode var lenge målløs, og mot slutten prøvde Senators seg en stund uten målvakt i et forsøk på å snu kampen til sin fordel eller i det minste å fortsette spillet på overtid. Det gikk ikke helt som vertene håpet. I stedet for en canadisk utligning, sørget Blake Comeau for økt amerikansk ledelse da det var drøyt et minutt igjen på klokken.

Da hjalp det lite at Chris Neil scoret for Senators da det gjensto 26 sekunder spilletid. Med tre mål måtte Senators se seg slått av Avalanches fire. (©NTB)