Mann tiltalt for brutal voldtekt av tolvåring i Sverige

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ei tolv år gammel jente i Sverige skal ha blitt lenket fast i en krok i taket og voldtatt. En tiltalt 25-åring er på frifot.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sju menn ble nylig dømt for overgrep mot den samme jenta. I tiltalen mot 25-åringen beskrives grufulle scener.

Den tolvårige jenta har fortalt at hun ble påsatt håndjern og lenket fast i en krok i taket. Hun skal også ha blitt påført en lenke rundt halsen og blitt pisket, heter det i tiltalen.

Nyhetsbyrået TT meldte tidligere i uken at sju menn er dømt for å ha utsatt den samme jenta for seksuelle overgrep. Mennene fikk kontakt med jenta gjennom et forum på nett og avtalte å møte henne. En av dem er dømt for å ha bundet og voldtatt jenta i en skog. 25-åringen blir nå den åttende mannen som tiltales for overgrep mot tolvåringen.

– Han nekter straffskyld, er helt uskyldig og det finnes ingen grunn til å varetektsfengsle ham, sier mannens forsvarer, Thomas Bodström.

Politiet opplyser å ha funnet kjetting, håndjern, halsbånd og pisk da de ransaket mannens hjem. Påtalemyndigheten mener dessuten å ha sterke bevis gjennom jentas vitnemål og chattelogger. Forsvareren kan ikke svare på om klienten kommer til å møte opp til fengslingsmøtet.