Sjåfør av ulykkesbil kan bli avhørt denne uken

Blomster lå fredag ved riksvei 25 utenfor Elverum der ulykken skjedde. Tre ungdommer mistet livet, mens sjåføren av bilen overlevde.
Blomster lå fredag ved riksvei 25 utenfor Elverum der ulykken skjedde. Tre ungdommer mistet livet, mens sjåføren av bilen overlevde. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet håper de denne uken får mulighet til å avhøre sjåføren av bilen som var involvert i en dødsulykke i Elverum sist uke. Tre ungdommer mistet livet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 18 år gamle sjåføren var den eneste av dem som var i bilen, som overlevde ulykken natt til fredag.

– Han skal etter forholdene ha det bra og skal allerede være skrevet ut av sykehuset og blir tatt godt vare på av sine nærmeste, sier fungerende stasjonssjef Ove Osgjelten på Elverum politistasjon til NRK.

Les også: Lokalbefolkning i sorg etter ulykken i Hedmark

Den voldsomme ulykken skjedde da personbilen kjørte på en elg på riksvei 25 ved Hernes i Elverum kommune i Hedmark. Bilen kjørte deretter utfor veien og inn i et tre. En 19 år gammel kvinne og en 19 år gammel mann omkom på stedet, mens en 16 år gammel jente døde av skadene på sykehus fredag ettermiddag.

Politiet planlegger avhør av to sjåfører som var først på ulykkesstedet, i tillegg til den overlevende 18-åringen.

– Samtidig skal vi undersøke funnene som er gjort på stedet nærmere, og vi har mottatt noen tips i løpet av helga som vi kommer til å følge opp, sier Osgjelten.