Korrespondentmiddagen 2015:Obama: – Bidens skuldermassasje er magi!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Presidenten holdt ikke igjen på vitsene da han talte på den årlige korrespondentmiddagen natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det gikk varmt i vitser om både homofili, muslimrykter og presidentens egen alder da Barack Obama holdt sin humoristiske tale på den årlige korrespondentmiddagen.

Se video øverst i artikkelen.

– Velkommen til den årlige korrespondentmiddagen – gallaen hvor Washington D.C. feirer seg selv. Noen må jo gjøre det, åpnet presidenten den 20 minutter lange talen som du kan se i sin helhet i bunnen av artikkelen.

Visepresidentens deilige massasje

Under gallamiddagen, hvor journalister og kjendiser var samlet, fyrte Obama av den ene vitsen etter den andre om motspillere, medspillere og seg selv.

En som fikk gjennomgå var visepresident Joe Biden, Obamas høyre hånd. Disse to har opplevd mye sammen de siste sju årene og i dette forholdet fantes det mye å lage humor av.

– Jeg føler meg mer avslappet enn jeg noen gang har gjort. De skuldermassasjene til Joe Biden virker som magi! spøkte humorpresidenten før han fortsatte:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Nå må jeg bare gjøre én ting klart: Jeg erter Joe noen ganger, men sannheten er at han har stått ved min side de siste sju årene og jeg er så glad i den mannen. Han er ikke bare en visepresident, men også en god venn. Faktisk så har vi kommet hverandre så nært at noen steder i Indiana nekter de å servere oss pizza!

Les også: Obama: – Nobelprisen gis til hvem som helst

Nonchalant holdning

Presidenten har i sin siste periode etter gjenvalget i 2012 fått kritikk for å være lite engasjert i de ulike politiske spørsmål.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg får ofte spørsmål om jeg har en «bucket list». Nei, men jeg har noe som rimer på «bucket list», sa Obama og henviste til journalistenes kritikk.

En «bucket list» er en liste over ting man ønsker å gjennomføre før man dør, men i Obamas liste er ting han må gjøre byttet ut med ting han ikke gidder å bry seg med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Fikse immigrasjonssystemet? «Bucket». Nye klimareguleringer? «Bucket», fortsatte han med et trykk på «bucket» som lignet mistenkelig på «f**k it».

Latterbrøl og applaus

Hver vits ble møtt med latterbrøl og stor applaus fra publikum, og det kan se ut til at en humorkarriere kan være neste steg for presidenten.

Hele den hysteriske talen kan du se i videoen under: