Følg Påske-TV fra ABC på mobil eller brett

Artikkelen fortsetter under annonsen

Påske-TV menyen vår er allsidig. Vi begynner fredag 27. mars med trafikksendinger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I samarbeid med Vegtrafikk-sentralen øst og Røde Kors, følger vi trafikken med direkte videobilder fra de travleste vegstrekningen.

Hver hele og halve time er vi på lufta fra kl. 09 på morgenen og til kl. 17 på ettermiddagen.

Følg dagens sending her

De aller beste råd

Programleder fra vårt studio på Beitostølen, er Lasse Olsrud Evensen. Han har med seg Lars Erik Fuglsang fra Vegtrafikksentralen Øst i Oslo.

– Det er jo ekstra spennende når vi får tilgang til alle videokameraene som overvåker sentrale vegstrekninger over hele landet. Fra vårt utestudio på Beitostølen skal vi lage en sending som gjør at man nå kan gå inn på mobil og brett underveis i bilen og få alle relevante informasjon fra oss, sier Evensen.

Dersom det blir behov for omkjøring, skal vi prøve å gi de aller beste råd, sier Fuglsang. Det vil bli trafikksendinger fredag 27.mars, onsdag 1. april og hjemfartsdagen 6.april, andre påskedag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Påske-TV 2015 er omfattende. I tillegg til trafikksendinger har vi flere faste programposter. Hver morgen kl 9 sender vi Skirapport med de siste informasjoner fra våre beste skidestinasjoner.

Les også: Kirketopp vil fjerne helligdager med feriedager

Påskequiz og afterski

I tillegg blir det smøretips, treningstips og andre fritidsrelaterte saker. Hver ettermiddag sendes Afterski som er et lengre informativt talkshow.

Det blir reportasjer fra våre team på Storefjell resort Hotel på Golsefjellet, Quality Hotellet på Hafjell samt Skifer-hotel på Oppdal. Men hovedstudio er på Beitostølen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har rigget et stort studio ute på Beitostølen. I tillegg til reportasjer og gjester, blir det stand up, artister og påskemoro. I tillegg til Påske-quiz og andre konkurranser med verdifulle og fine premier. Dette tror jeg blir morsomt, sier Evensen, som også kan by på egne programmer som heter "Mann te´ mann".

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har møtt Jon Herwig Carlsen, Rein Alexander, Halldor Skard, Sven Mollekleiv, Gerhard Helskog, Johnny Brenna og Jan Vincents Johannessen. Jeg føler meg heldig som har fått muligheten til å prate med så kloke menn. Dette er nære samtaler som folk bør få med seg, forteller Evensen.

Roar Olsen er programleder for Påskequiz som blir sendt hver dag med offentliggjøring av vinnerne i Afterski dagen derpå.

Oversikt: Her kan du sjekke oppdaterte snøforhold på samtlige skisteder i Norge