ABC Nyheter søker sommervikarer

Foto: ABC Nyheter
Foto: ABC Nyheter
Artikkelen fortsetter under annonsen

ABC Nyheter trenger DEG og tre kreative ståpå-journalister til for å få hjulene til å gå rundt i sommer. I tillegg søker vi en videodeskjournalist som liker å jakte på gode videohistorier på nett for ABC Nyheter og vårt virale video-nettsted Se Denne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv om ABC Nyheter er herlig fritt for kjendispludder, liker vi og våre lesere gode historier og viktige nyheter. Du må være flink til å finne slike nyheter og historier, og glad i å fortelle dem videre til våre drøyt 300 000 unike daglige brukere på de måtene som nettet innbyr til.

Det er en selvfølge at du behersker redigerings- og publiseringsverktøyer for nett – som for eksempel Dr. Publish, Drupal, Photostation og Final Cut. Det er en fordel om du har vaktsjef/front-erfaring.

Vikarene vil inngå i et turnussystem som går fra kl. 06 til midnatt på hverdager og kl. 08 til 23 i helgene. Vikarperioden er fra 22. juni til 14. august.

Dersom du har spørsmål om stillingene, kan du kontakte redaktør Tor Strand på mobil 90548980 – tor@abcnyheter.no , desksjef Mats Løvstad på mobil 99022171 –mats@abcnyheter.no eller videovaktsjef Miriam Schjetlein på mobil 45210564 – miriam@abcnyheter.no

Klubbleder i ABC Nyheter er Kristine Brunmark – 90128560 eller epost kristine.brunmark@abcnyheter.no

SØKNADSFRIST ER 28. FEBRUAR

Søknad med vedlegg sendes redaktør Tor Strand på epost: tor@abcnyheter.no