Gjerningsmann fortsatt på frifot etter overfallsvoldtekt i Grimstad

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ber alle som kan ha sett mannen som mistenkes for å ha overfalt og voldtatt en kvinne i Grimstad sentrum søndag, om å melde fra til Agder-politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et øyenvitne varslet politiet om hendelsen ved 7-tiden søndag morgen. Siden da har politiet lett etter gjerningsmannen, gjort undersøkelser på åstedet og avhørt en rekke vitner.

Søket etter gjerningsmannen ble avsluttet uten resultat søndag kveld.

– Vår førsteprioritet er naturligvis å finne den mistenkte, sier politioverbetjent Eva Marit Gaukstad i Agder politidistrikt til NTB.

Bakgrunn: Leter med hund etter overgrepsmann i Grimstad

Politiet går derfor ut med en ny beskrivelse av den antatte gjerningsmannen i håp om å finne ham. Det dreier seg om en voksen mann med normal kroppsbygning. Han har kort, mørkt hår og er mellom 165 og 180 cm høy og mørk i huden. Han snakker engelsk, men også noe gebrokkent norsk. Han er iført en mørk jakke og en relativt løstsittende dongeribukse.

Observasjoner i sentrumsområdet mellom klokken 6.30 og 7 søndag er spesielt interessante. Men alle observasjoner i Grimstad gjennom natten, samt eventuelt andre møter med personen som passer beskrivelsen, kan være relevante, ifølge politiet.

Hittil har politiet bare ett vitne som har sett en tilsvarende person i området ved 6-tiden. Spor sikret gjennom undersøkelser av fornærmede og åstedet, blir blant annet sjekket opp mot DNA-registeret.