Sønn siktet for drapsforsøk i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann og sønnen hans er alvorlig skadd etter en voldsepisode på Bekkelaget i Oslo. En yngre sønn på 17 år satt fredag ettermiddag i avhør, siktet for drapsforsøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg kan ikke si noe som helst, bortsett fra at han sitter i avhør, sier guttens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord, til NTB.

Faren og storebroren behandles på Ullevål sykehus, og ifølge politiet er de alvorlig skadd.

– Det har ikke kommet noe nytt fra sykehuset. Tilstanden er stabil for faren, mens det er uavklart for sønnen, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NTB.

Meldingen om saken kom ved 7.45-tiden fredag morgen.

Kriminalteknikere jobbet fredag i eneboligen, som ligger i Solveien. Vinduet i ytterdøra er knust, men politiet opplyser at det var de som knuste det da de tok seg inn i huset.

Så vidt politiet kjenner til, var alle de involverte i huset i forkant av voldsepisoden.

Foreløpig vet politiet lite om foranledningen for saken. Ifølge Metlid har familien ikke vært i politiets søkelys tidligere.

– Etterforskningen på bakgrunn av det vi vet så langt gjør at vi har tatt ut en siktelse for drapsforsøk, sier politiinspektøren.

Hun ønsker ikke å si noe om hva slags våpen politiet eventuelt tror er brukt, ei heller hvordan åstedet så ut da politiet kom dit.