Mystisk UFO fanget opp av viltkamera

Mystisk UFO fanget opp av vilt­ka­mera

Langt ute i skogene i Mississippi dukker mystiske lys opp, og flombelyser rådyrene som er ute. Det hele ble fanget opp av et viltkamera.

Det er ekteparet Rainer og Edith Dhattles som har satt opp kameraet på egen tomt i Cumbest Bluff i Jackson County, for å følge med på dyrelivet i området.

Men nylig var det noe helt annet enn rådyrene på bildene som fanget deres interesse.

Se bildene i videoen øverst i artikkelen

Rundt klokken halv åtte på kvelden, dukker et sterkt lys opp på bildene, som bare ser ut til å blir sterkere. Kameraet er infrarødt, og lager ikke noe lys. Men rådyrene blir likevel flombelyst av noe som kan se ut som lyktene på en bil. Lysene henger altfor høyt oppe i lufta til å være det. Det finnes heller ingen veier i dette området.

– Først prøvde vi å finne en logisk forklaring. Men jo mer vi studerte bildene, skjønte vi at lysene hang i lufta, og var noe jeg aldri har sett før, sier Rainer.

Se også: UFO filmet av flere i California

Han tror ikke det er et romvesen som har besøkt tomta hans, men han har heller ingen annen teori om hva det være. Ekteparet har bedt venner og kjente om hjelp i et forsøk på å løse mysteriet.

– Det er et mysterium som kanskje aldri blir løst. Men det er jo litt gøy, og skaper krydder i hverdagen, sier Rainer.

Se også: Løy om romvesen-drap - arrestert

I Naples i Florida ble dette mystiske lyset fanget opp av et overvåkingskamera over et svømmebasseng i august i fjor:

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden