Her synger Angelina (8) igjen

Angelinas har allerede vekket internasjonal oppsikt med sitt fantastiske sangtalent. Fredag kveld imponerte 8-åringen nok en gang dommerne i Norske Talenter.

Ikke uventet tok den åtte år gamle sensasjonssangeren seg videre fra dommerutvelgelsen i fredagens «Norske talenter».

Denne gang sang Angelina Jordan Astar låten «I'm a fool to want you», av sitt store idol Billie Holiday. Og det gjorde hun til gåsehud.

Det utrolige sangtalented har vekket mye oppsikt ute i verden etter opptredenen i «Norske Talenter» for få uker siden.

Les også: Norske Angelinas (7) sang vekker internasjonal oppsikt

«Oppsiktsvekkende opptreden!», skrev nettstedet Daily Picks and Flicks, «Syv år gammel er Angelina Jordan Astar allerede en utrolig sangerinne», skrev l'avenir.net, som henvender seg til Belgia og Luxembourg etter hennes første opptreden.

Se fredagens opptreden i videoen øverst.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Debatt om saker og hendelser er viktig for demokratiet. Men det er også viktig at debatten er uten sjikane, uønsket språkbruk eller personangrep. Derfor blir debatten hos ABC Nyheter overvåket av moderatorer som fjerner innlegg som bryter med reglene. Husk imidlertid at din ytringsfrihet ikke betyr at vi må publisere det du mener.ABC Nyheter krever at du registrerer deg med fullt navn.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Kommentarfeltet er lukket for natten (23:00 - 06:00).

Velkommen til debatt i morgen tidlig klokken 06:00.