ABCNyheter
ABCNyheter AS Kirkegata 17 Oslo 0153
22 80 85 80 tips@abcnyheter.no
true nyheter 22/7,Carl I. Hagen,Politikk,Norge,nyheter
Tor Strand Tor Strand er redaktør i ABC Nyheter. 90548980 tor@abcnyheter.no
Dagbladet: – Carl I. Hagen innkalt som vitne Tidligere Frp-formann Carl I. Hagen, islamforsker Lars Gule og tidligere stortingsrepresentant for Frp Vidar Kleppe skal være innkalt som vitner i terrorrettssaken, ifølge Dagbladet. http://www.abcnyheter.no/files/imagecache/normal/2012-14/carlihagen680.jpg
http://www.abcnyheter.no/files/imagecache/normal/2012-14/carlihagen680.jpg

680 336

Tidligere Frp-formann Carl I. Hagen. Foto: Scanpix.

Dagbladet: – Carl I. Hagen innkalt som vitne

Tidligere Frp-formann Carl I. Hagen, islamforsker Lars Gule og tidligere stortingsrepresentant for Frp Vidar Kleppe skal være innkalt som vitner i terrorrettssaken, ifølge Dagbladet.

Carl I. Hagen står på lista over vitner som Anders Behring Breiviks forsvarere har sendt inn til Oslo tingrett i forkant av rettssaken som starter 16. april, ifølge avisa. Det samme gjør Gule og Kleppe.

Ingen av de tre har fått opplyst at de er innkalt som vitner i saken.

– Nei, det har jeg ikke fått beskjed om. Jeg vil vente med å kommentere dette til det er bekreftet offisielt. Uansett tar jeg det med en knusende ro, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

Les også: Fjordman mener Breivik er mentalt forstyrret

Etter lengre tids tautrekking med sin klient leverte Anders Behring Breiviks forsvarere sin vitneliste med 40 navn mandag. Det samme gjorde bistandsadvokatene, som ønsker å føre ni vitner.

Les flere nyheter