James McCartney, John Lennons sønn Sean samt George Harrison-sønnen Dhani skal alle være positive til ideen om å gå sammen om å danne en ny supergruppe. Foto: AP / Scanpix.

James McCartney, John Lennons sønn Sean samt George Harrison-sønnen Dhani skal alle være positive til ideen om å gå sammen om å danne en ny supergruppe. Foto: AP / Scanpix.

Beatles­søn­ner vil lage nytt band

Sønnen til den gamle Beatles-stjerna Paul McCartney ønsker å danne et nytt Beatles sammen med sønnene til de andre bandmedlemmene.

34 år gamle James McCartney sier i et intervju med britiske BBC at både John Lennons sønn Sean samt George Harrison-sønnen Dhani begge er positive til ideen om å danne en ny supergruppe.

Ringo Starrs sønn Zak, som også er trommeslager, skal være mindre interessert i planene.

– Jeg tror rett og slett ikke at Zak har lyst, men kanskje Jason (en annen av Starrs trommeslagersønner) blir med, sier McCartney i intervjuet med BBC.

Les også: Fant forsvunnet gitarsolo etter 43 år

På spørsmål om han tror et nytt Beatles noen gang vil bli dannet, svarer han følgende:

– Ja, forhåpentligvis, trolig, jeg vet egentlig ikke, du må bare vente og se.

James McCartney har allerede spilt gitar på to av farens album.

Les også: Paul McCartney gifter seg igjen

– Forholdet til Paul er fantastisk. Han er utrolig, et geni. Nei, mer enn et geni - og han er en stor inspirasjonskulde. Veldig intellektuell og helt klart særdeles dyktig i det han driver med.

Les flere nyheter her

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden