Kermit, Miss Piggy, Bjørnen Fozzie og de andre muppetene er nå med i den gjeve listen av kjendiser som har egen stjerne i Hollywood. Foto: EPA / Scanpix.

Kermit, Miss Piggy, Bjørnen Fozzie og de andre muppetene er nå med i den gjeve listen av kjendiser som har egen stjerne i Hollywood. Foto: EPA / Scanpix.

Muppetene fikk Hollywood-stjerne

Endelig fikk de kjente tøymonstrene egen stjerne i Hollywood.

Kermit, Miss Piggy, Bjørnen Fozzie og de andre muppetene er nå med i den gjeve listen av kjendiser som har egen stjerne i Hollywood.

Tirsdag avduket de kjente tøymonstrene sin egen stjerne på den over to kilometer lange Walk of Fame.

– Vi er veldig glade for å være på Hollywood Boulevarden i dag, i selskap med noen av de største navnene i underholdningsindustrien, sa den grønne frosken Kermit da muppetstjernen ble avduket i sentrum av turistområdet i Hollywood, melder nyhetsbyrået AFP.

Kermit fikk forøvrig sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i oktober 2002.

Les flere nyheter her

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Debatt om saker og hendelser er viktig for demokratiet. Men det er også viktig at debatten er uten sjikane, uønsket språkbruk eller personangrep. Derfor blir debatten hos ABC Nyheter overvåket av moderatorer som fjerner innlegg som bryter med reglene. Husk imidlertid at din ytringsfrihet ikke betyr at vi må publisere det du mener.ABC Nyheter krever at du registrerer deg med fullt navn.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Kommentarfeltet er lukket for natten (23:00 - 06:00).

Velkommen til debatt i morgen tidlig klokken 06:00.