Den britiske eventyreren Bear Grylls har fått sparken fra Discovery Channel. Foto: Scanpix/AFP.

Den britiske eventyreren Bear Grylls har fått sparken fra Discovery Channel. Foto: Scanpix/AFP.

Bear Grylls fikk fyken

Eventyreren Bear Grylls fra tv-programmet Man vs. Wild har fått sparken av Discovery Channel.

- På grunn av en kontraktsmessig uenighet med Bear Grylls har Disovery sagt opp alle nåværende produksjoner med ham, heter det i en uttalelse fra den amerikanske tv-kanalen.

Grylls har vært programleder for showet siden 2006, og er kjent blant annet for å spise insekter og drikke dyreurin i villmarken.

Hans PR-agent bekrefter oppsigelsen og sier partene ikke klarte å komme til enighet, melder BBC News.

Grylls er uenig med Discovery i beslutningen om å stanse programmet. - Bear har elsket reisene på Man vs. Wild og ser frem til å produsere flere nyskapende programmer for sitt lojale publikum, sier PR-agenten Heather Krug til Hollywood Reporter.

Les mer kulturstoff

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Debatt om saker og hendelser er viktig for demokratiet. Men det er også viktig at debatten er uten sjikane, uønsket språkbruk eller personangrep. Derfor blir debatten hos ABC Nyheter overvåket av moderatorer som fjerner innlegg som bryter med reglene. Husk imidlertid at din ytringsfrihet ikke betyr at vi må publisere det du mener.ABC Nyheter krever at du registrerer deg med fullt navn.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Kommentarfeltet er lukket for natten (23:00 - 06:00).

Velkommen til debatt i morgen tidlig klokken 06:00.