980 501

Morten Harket får hjelp av Pet Shop Boys og Kent på sin nye soloplate. Foto: Scanpix
ABCNyheter
ABCNyheter AS Kirkegata 17 Oslo 0153
22 80 85 80 tips@abcnyheter.no
true nyheter a-ha,Kent,Morten Harket,Musikk,Pet Shop Boys,plate,plateutgivelse,nyheter
Tor Strand Tor Strand er redaktør i ABC Nyheter. 90548980 tor@abcnyheter.no
Håper å gi ut plate i mars 2012:

Morten Harket får hjelp av superstjerner

Pet Shop Boys og Kent hjelper tidligere a-ha-vokalist Morten Harket på hans kommende soloalbum.

– Når muligheten åpner seg for å jobbe med Pet Shop Boys og Kent, så sier vi selvfølgelig ja, sier sier Morten Harkets manager Harald Wiik til VG onsdag.

Den tidligere a-ha-vokalisten jobber nå hardt for å fullføre sitt nye album, og innspillingen foregår på forskjellige steder, skriver avisen videre.

Les også: Kent elsker a-ha

Ifølge Harkets manager har det ha vært satt opp en ønskeliste over hvem man vil ha med som låtskrivere. Wiik sier at de to gruppene sto høyt oppe på listen.

Den svenske bandet Kent har tidligere selv uttalt til ABC Nyheter at de setter spesielt stor pris på a-ha og deres musikk.

Selv om både Pet Shop Boys og Kent er hyret inn, understreker manager-Wiik at også Harket selv har bidratt med egne låter til skiva.

– Det har vært en åpen prosess hvor Morten selvfølgelig har skrevet en god del låter selv, sier han til VG.

Om 52-åringen, som opprinnelig er fra Kongsberg, tar en ny musikalsk retning vil Wiik ikke si noe om, men han uttaler at dersom vi ser på hvem som nå hjelper ham, er det nærliggende å tro at det vil være lett å kjenne igjen Morten Harket i musikken, som altså kommer ut på vårparten neste år.

– Pet Shop Boys og Kent er ikke så veldig langt fra det Morten har drevet med musikalsk de siste 25 årene, konkluderer Wiik.

Les flere nyheter her