Fly billigst på nettet

Fly billigst på nettet
Fly billigst på nettet
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ikke vanskelig å finne en flyreise, men det kan være en utfordring å finne de billigste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et prissøk som Forbrukerrapporten har gjort viser at Fly2.no oftest gir deg de billigste reisene.

Fly2.no er billigst i hele 13 av 18 tilfeller, mens de i to tilfeller er aller dyrest. Seat24 er dyrest i hele 9 av 18 prissøk, og de er ikke billigst i noen av våre søk. Restplass.no er billigst i bare ett av 18 søk, og de er dyrest i fire av 18 søk, mens nykommeren Momondo.com har jevne, lave priser, og peker seg ikke ut som verken dyrest eller billigst på innlandsog utlandsreiser.

Travellink utpeker seg heller ikke i noen spesiell retning, og ser ut til å ha jevne priser, men de ligger gjennomgående et lite hakk høyere opp i pris enn Momondo.com.

Flyprisene ligger også generelt på et lavt nivå hos Altomreiser.no, og de er billigst i to av våre søk. Viaexpress.no ligger jevnt noe høyere i de fleste tilfellene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg er overrasket over at vi gjennomsnittlig ble dyrest i undersøkelsen. Vi tjener omtrent ingenting på våre flybilletter, maks 99 kroner, etter det jeg vet er vi blant reiseselskapene som tjener aller minst på dette. Vi har hatt noen problemer med Norwegian, så reisen til Stavanger i juli for eksempel, er nok fra SAS. Pris er et element hos en søkemotor eller et reiseselskap, men trygghet er også et element, der er vi gode, sier Jason Eckhoff, daglig leder hos Restplass.no.

Det er lett å anta at alle søkemotorene for reise finner like billige flybilletter, men det stemmer ikke.

ABC Startsiden finner du en oversikt over sider som tilbyr restplasser og tilbud på flyreiser.