Slår alle rekorder

Slår alle rekorder
Slår alle rekorder
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pDenne har blitt sett minst 20 millioner ganger.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fansen har ventet utålmodig i spenning, og da den f ørste snikkikken på filmen «New Moon» ble sluppet under MTV Movie Awards torsdag, gikk nettet varmt av folk som ville se.


New Moon er oppfølgeren til braksuksessen «Twilight», som handler om kjærligheten mellom vampyren Edward Cullen og menneskejenta Bella Swan. Filmene er bygget på bestselger-romanene av Stephenie Meyer.

«Alle» ville se

I løpet av de første 24 timene ble «New Moon»-traileren sett 4,2 millioner ganger på MySpace , noe som er ny rekord. Dermed slo den også den mest sette «Twilight»-traileren, som ble sett av 3,2 millioner det første døgnet. I løpet av den knappe uka den har ligget ute, har «New Moon»-traileren hatt 7,8 millioner avspillinger på MySpace. I tillegg til de 5 millioner seerne som så traileren på tv under MTV Movie Awards, har nesten 3 millioner sett klippet på tv-kanalens hjemmeside.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Alle pallplasseringene

Også på YouTube har filmsnutten, som blant annet viser skuespiller Taylor Lautners forvandling fra menneske til ulv, gjort det bra. Her har nesten 5 millioner trykket på «Play»-knappen på den mest sette versjonen av traileren. Det ligger dessuten ute flere andre versjoner på nettsiden, som har hatt opptil 1,5 millioner avspillinger allerede. På YouTube tar traileren første, andre, fjerde og sjetteplass i rangeringen av de mest sette videoene innen film-kategorien denne måneden. Tredjeplassen er en kollasj av stillbilder fra filmsettet til «New Moon».

Kommer samtidig

I Norge undervurderte man kanskje «Twilight»-filmens potensiale da man valgte å ha premieren 9.januar i år, nesten to måneder etter USA. Massivt press fra fanskaren førte til en førpremiere over hele landet i desember. I år vil de ikke gjøre den samme feilen, og «New Moon» vil komme på kino 20.november – samtidig som i resten av verden.

Klikk på videoruta over artikkelen for å se «New Moon»-traileren du også.