Synger med ulver

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kinesisk dyrehage har laget en trupp med syngende ulver. Nå vil de lære dem å danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Først kom Kevin Costner og danset med ulver. Nå forsøker en dyrehage i Chongqing å lære dem å synge.

Ifølge Ananova var det den kinesiske dyrepasseren Luo Yong som oppdaget at ulver også kan brukes til sang. Han skal ha oppdaget rovdyrenes sangtalent nærmest ved en tilfeldighet.

– Jeg satt og klimpret på gitaren og sang på låta «Jeg er en ulv i fra nord», da en ulv jeg har oppdratt plutselig kom tassende bort til meg. Først stirret han på meg, så begynte han å synge med på rytmen. Han prøvde tilogmed å spille på strengene med poten, forteller Yong begeistret.

Ulver er tydeligvis ikke hva de en gang var.Ulver er tydeligvis ikke hva de en gang var.

Opplevelsen var tydeligvis såpass skjellsettende at dyrepasseren sporenstreks gikk i gang med å lære resten av ulveflokken opp i sangens kunst. Vips kan dyrehagen i Chongqing slå i bordet med en syngende ulvetrupp på tretti individer. Det er trolig mye mer enn de fleste andre dyrehager.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

30 syngende ulver høres både imponerende og litt irriterende ut.

La oss bare krysse fingrene for at man ikke støter på dem på skogstur.

Turer i skog og mark blir neppe det samme med ulver som stadig dukker opp fra buskaset for å synge gamle svisker, eller bæ bæ lille lam.

Og den kinesiske dyrepasseren har ikke tenkt å gi seg med syngingen med det første. Han har flere planer for sine musikalske ulver.

– Min neste plan er å finne noen som kan skrive en låt til ulvene. Deretter vil jeg forsøke å lære dem diskodans, sier Luo Yong optimistisk.

Det minner meg forresten om en vits jeg hørt en gang. Det handlet om en prest som var og gikk i skogen. Og så dukket det plutselig opp en stor bjørn rett bak ham.

– Kjære Gud, gjør bjørnen kristen, ba presten.

Så hørte han plutselig bjørnen synge bak seg.

– Å du som mette liten fugl ...