Shampo forsterker laget

Vålerenga og Espen «Shampo» Knutsen forsterker laget med tre nye spillere i løpet av neste uke. (Foto: Scanpix)
Vålerenga og Espen «Shampo» Knutsen forsterker laget med tre nye spillere i løpet av neste uke. (Foto: Scanpix)
 
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vålerenga satser alt på å vinne både Get-ligaen og sluttspillet i årets sesong. - Ja, nye fjes er rett rundt hjørnet, sier Jan Tore Kjær i VIF til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 24 serierunder leder Vålerenga Get-ligaen i ishockey med tre poeng foran Sparta fra Sarpsborg. Nå satser Oslo-klubben alt på å beholde tabelltoppen helt inn.

Nye spillere signerer nemlig for klubben, og vil med det styrke Espen «Shampo» Knutsens mannskap i den siste delen av årets sesong.

- Vi kommer til å signere tre nye spillere i løpet av kommende uke. Det er snakk om to løpere og en back, sier direktør Jan Tore Kjær til ABC Nyheter.

Og fortsetter:

- Det er spillere som garantert hadde fått plass på det norske landslaget. Det er snakk om svært gode spillere, og de vil styrke laget.

Kjær vil ikke navngi spillerne, men antyder at det ikke er snakk om å ribbe konkurrentene i den norske serien for profiler.

Kjær sier videre at klubben har stått på for å sikre seg forsterkningene.

- Jeg har ikke lyst til å si noe om hvilke spillere det er snakk om siden ingenting ennå er formalisert, men jeg kan si at vi har jobbet med med dette i cirka to uker. Vi er meget godt fornøyd med å få disse på plass innen rimelig kort tid.

VIF-direktøren sier spillerne ligger innfor det klubben har råd til å betale.

- Prisen på spillerne er ikke avskrekkende. Vi betaler riktig pris i forhold til det vi får.