Drømmer om spill for Ghana

Drømmer om spill for Ghana
Drømmer om spill for Ghana
Artikkelen fortsetter under annonsen

Strømsgodset talentfulle reservekeeper vil gjerne spille for Ghana om sjansen skulle by seg. - Det ville vært en drøm, sier Adam Kwarasey Larsen til ABC Nyheter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Åpner for Ghana

Adam Kwarasey Larsen sier han gjerne spiller for Ghana om sjansen skulle by seg. - Det ville vært en drøm, sier den unge målvakten til ABC Nyheter.

Foto: Scanpix

Strømsgodsets meget talentfulle reservekeeper, Adam Kwarasey Larsen, er ikke fremmed for spill på det ghanesiske landslaget en gang i fremtiden. I og med at Larsen har en ghanesisk far kan han få muligheten til å spille med Chelseas Michael Essien på den internasjonale scenen.

- Det er klart jeg vil ta den sjansen om den skulle by seg. Det ville vært en drøm, sier Larsen til ABC Nyheter.

Lettere med Ghana

Larsen tror også det er lettere å få muligheten til spill i store mesterskap med det ghanesiske flagget på brystet enn med det norske.

- Det er meget høyt nivå på norske keepere så man skal være meget god for å representere Norge på A-landslagsnivå. Dersom jeg skal få A-landskamper tror jeg sjansen er større med Ghana enn med Norge.

Larsen har tidligere blitt tatt ut til å representere Norge, men skader har gjort sitt til at han ennå ikke har noen landskamper på aldersbestemt nivå.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det har vært noen som har kontaktet meg for å høre om jeg har avslått å spille for Norge fordi jeg går og venter på en mulighet med Ghana, men det er ikke riktig. Det er skader som har gjort det til at jeg har kunnet spille. Uansett så kan jeg spille for Norge på aldersbestemt nivå, det er kun på A-lagsnivå jeg eventuelt ikke kan spille for Norge om jeg ønsker en karriere med Ghana, sier den sympatiske 19-åringen videre til ABC Nyheter.

Mye å lære

Larsen har allerede debutert i Tippeligaen. Det skjedde i 1-1 kampen hjemme mot Lyn denne sesongen. Men han er kanskje mest kjent for kanonkampen mot Rosenborg på Lerkendal i vår som Godset, til manges store overraskelse, vant 2-1.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I dag er unggutten i utgangspunktet andrekeeper på Strømsgodset, men noe klubbskifte er foreløpig helt uaktuelt for den talentfulle målvakten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg er ikke 20 år ennå har fortsatt mye å lære på fotballbanen, spesielt av Espen Johnsen. Jeg trives svært godt i Strømsgodset og er komfortabel med å få utvikle meg i 2. divisjon. Slik situasjonen min nå har jeg ingen planer om å forlate Godset og Drammen.

Adam Kwarasey Larsen og Strømsgodset spiller i dag andre og avgjørende opprykkskamp til 2. divisjon borte mot Årdal. Godset vant første kamp hele 6-1 hjemme på Marienlyst, og mye skal til for at Adam Larsen og resten av Godset2 ikke greier opprykk