Ektepar utro med hverandre

Ektepar utro med hverandre
Ektepar utro med hverandre
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et bosnisk par misfornøyd med samlivet fant trøst i en nettflørt. Med hverandre. Nå skal paret skilles.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Flickr
Ikke alle forhold er like lykkelige.

En nettflørt fikk uante konsekvenser for et bosnisk ektepar.

Foto: Flickr.

27 år gamle Sana Klaric og ektemannen Adnan (32) fra Zenica hadde funnet trøst hos hverandre på Internett under falsk navn.

Her åpnet de seg opp og klagde sin nød over et ekteskap som skrantet. Begge trodde at de hadde funnet sin hemmelige og perfekte sjelevenn. I virkeligheten var de gift med hverandre.

Det melder nyhetstjenesten Ananova.

Det ulykkelige bosniske paret hadde begge tydd til en prateside på Internett for å søke tilflukt fra det haltende forholdet. Hun logget seg på fra en nettkafé under navnet Sweetie. Han, fra kontoret, under navnet Gledesprinsen, Prince of Joy.

Nettflørten gikk strålende - helt til paret endelig bestemte seg for å treffes.

Nå skal paret skilles. Begge anklager den andre for å ha vært utro.

– Jeg trodde jeg hadde funnet mitt livs store kjærlighet. Måten denne gledesprinsen snakket til meg på, tingene han skrev, ømheten i hver formulering var noe jeg aldri hadde opplevd i mitt eget ekteskap, forteller Sana.

Hun beskriver nettflørten sin som en person som var varm og på samme bølgelengde. De var helt på nett og hadde begge strandet i et ulykkelig ekteskap. Derfor bestemte paret seg til slutt for å møtes. For at de lettere skulle dra kjensel på hverandre, skulle begge to ha med seg en enslig rose.

– Da jeg så ektemannen min stå der med en rose, og det gikk opp for meg hva som hadde skjedd, ble jeg helt knust. Jeg følte meg sveket. Jeg ble så sint, forteller Sana Klaric.

Ektemannen Adnan uttrykker også skuffelse over utfallet.

– Jeg var så glad for endelig å ha møtt en dame som forstod meg. Og så viste det seg altså å være samme gamle greia på ny.

Han synes det er svært snodig at den elskelige personen han møtte på nettet og som skrev alle de fine tingene til ham, er samme person som han levde det ulykkelige ekteskapet med.

– I virkeligheten har hun ikke sagt et fint ord til meg på flere år, forteller han.