Politihund angrep døv sovende kvinne

Politihund angrep døv sovende kvinne
Politihund angrep døv sovende kvinne
Artikkelen fortsetter under annonsen

En døv kvinne sov gjennom politiets beleiring, og våknet bare av at en politihund bet henne i armen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hendelsen fant sted i Cornwall, der politiet fikk melding om at en væpnet mann var sett i et hus. Etter å ha beleiret huset i fem timer ga politiet endelig klarsignal til aksjon, skriver Thisislondon.com.

En politihund ble sluppet inn i huset, og den løp raskt opp i andre etasje. Her fant den en kvinne i en seng, og lot tennene synke inn i overarmen hennes.

Men da de bevæpnede politifolkene kom etter, og fant den sjokkerte Sonia Pellow, oppdaget de to viktige ting. For det første var hun ikke bevæpnet. Og for det andre var hun døv, og hun hadde sovet gjennom hele beleiringen.

I går var Pellow (36) fortsatt for skremt til å dra hjem til huset sitt i Hayle. Hendelsen fant sted etter at en spøkefugl hadde ringt inn den falske observasjonen.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg sov, men så plutselig var denne hunden i ansiktet mitt. Jeg ble bitt i begge armene, og var livredd, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Faren hennes, Esmond (67) la til: - Sonia er hørselshemmet, og sover svært tungt. Sårene ser ut som om hun ble angrepet av en krokodille, og ikke en hund.

Sonia Pellow ble arrestert, mistenkt for å være i besittelse av et skytevåpen, men ble senere løslatt og siktelsen ble frafalt.

Hvis hun klager vil hendelsen blir etterforsket, sier en talsmann for politiet i Cornwall.

- Politiets forhandlere hadde vært på utsiden i timesvis, mens de prøvde å komme i kontakt med de på innsiden, sier han.